The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1039

Ashura 2013 - Arabic sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

4003 Views


Ashura 2013 - Arabic Sub Albanian
Paqja qoftë me ty, O\' Ebu Abdullah dhe me Shpirtrat të cilat kanë ndërruar jetë me ju. Përshëndetja dhe Paqja e Allahut qoftë me ju, prej meje, për sa kohë që unë jetoj, dhe për sa kohë që ka Natë dhe Ditë. Paqja qoftë mbi Hysejnin, dhe mbi Aliun birin e Hysejnit, mbi... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here