The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 911

Tavafi i Fatime Zehrasë a.s. - Arabic sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

6765 Views


Tavafi I Fatime Zehrasë A.S. - Arabic Sub Albanian
Elegji e bukur, poezi për Hz. Fatimenë a.s., e shkruar nga Nasri Hixhazi, muzika nga Jusuf Kemal, grafika dhe e kënduar nga Hadi Shatila. Hz. Fatimeja, nëna e Velajatit dhe e Ymmetit, Zonja e botëve, bashkëshortja e të madhit Ali dhe vajza e profetit të fundit hyjnor, Muhamed Mustafaja... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net